Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Hypotheekrente berekenen

Laat ons uw hypotheekrente berekenen

Wilt u zelf uw hypotheekrente berekenen? Dan is dat met de vele online tools geen enkel probleem meer. Maar u kijkt dan slechts naar de rente. Het is belangrijk om ook te kijken naar uw maandbedrag, de voorwaarden en de hypotheekvorm. Wij weten uit ervaring dat veel mensen dit vergeten. Bovendien is het vaak zo dat hypotheekverstrekkers een tijdelijke korting geven, waardoor de hypotheekrente aantrekkelijk lijkt. Na een actieperiode betaalt u echter een veel hoger tarief. Trap hier niet in en laat u goed voorlichten door Lexxer. Wij berekenen graag wat uw voordeel kan zijn.

Wat is het?

De hypotheekrente is de rente die wordt berekend over een hypothecaire lening. Het verschilt per hypotheekverstrekker wat dit tarief is. Bovendien is het berekenen van de hoogte afhankelijk van:

  • Huidige rente
  • Rentevast periode
  • (Tijdelijke) rentekorting
  • Uw vaste inkomen
  • Uw eigen vermogen
  • Uw andere zekerheden
  • Percentage van de executiewaarde
  • Of er Nationale Hypotheek Garantie is

Hypotheekrente berekenen

Geen financieel risico

Veel mensen kijken naar de hoogte van de hypotheekrente als ze een hypotheek afsluiten. Wij merken in onze praktijk dat ook het maandbedrag, de hypotheekvorm en de voorwaarden van belang zijn. In een persoonlijke gesprek zetten we met u uw wensen en behoeften op een rij. Ook brengen we uw huidige situatie in kaart en maken we een inschatting voor de toekomst. Gaan er bijvoorbeeld kinderen uit huis, wilt u minder of meer werken of verwacht u gezinsuitbreiding? Dan nemen we dit mee in ons advies als we de mogelijkheden voor u gaan berekenen. Ook na het afsluiten blijven we met u in contact, zodat we kunnen ingrijpen als uw lening niet meer voldoet aan uw persoonlijke situatie. We kunnen ook op verzoek altijd bekijken of uw hypotheekrente omlaag kan.

Consult aanvragen?

Wilt u dat wij uw hypotheekrente berekenen voor u? BIjvoorbeeld omdat u een huis gaat kopen of omdat u simpelweg wilt zien of er voordeligere opties zijn? Neemt u dan gerust telefonisch contact op met ons: 085 – 7325710 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur). U kunt ons ten alle tijden mailen op info@lexxer.nl of het contactformulier op onze site invullen. Na een consult met ons zullen wij berekenen wat er mogelijk is. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw hypotheekrente te berekenen.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!