Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Hypotheek oversluiten

Betrouwbaar advies

Uw hypotheek oversluiten kan veel financieel voordeel opleveren. Het is echter een heel gedoe om uit te zoeken wat er precies mogelijk is, wat dit kost en in hoeverre het voordelig is of niet. Laat Lexxer u hierbij helpen. Wij zijn een onafhankelijk en financieel advieskantoor, dat zich heeft gespecialiseerd in verzekeringen en hypotheken. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunnen we samen met u bekijken welke mogelijkheden u heeft om voordelig uw hypothecaire lening te laten oversluiten. Bel ons snel en begin vandaag nog met besparen.

Voordelen hypotheek oversluiten

Er kunnen verschillende redenen zijn om na te denken over oversluiten. Het is belangrijk dat u uw eigen situatie helder in kaart heeft, zodat u precies weet waar u rekening mee moet houden als u offertes opvraagt voor uw nieuwe hypotheek. Lexxer kan u dit uit handen nemen. Een aantal redenen die mensen hebben om te kiezen voor oversluiten:

  • Rentevaste periode loopt af
  • Lagere hypotheekrente
  • Lagere maandlasten
  • Andere soort hypotheek
  • Verbouwing
  • Betere voorwaarden

Hypotheek oversluiten

Onafhankelijk adviseur

Welke reden u ook heeft om te willen oversluiten, wij denken graag met u mee. U zit altijd goed bij een onafhankelijk adviseur. Wij kunnen namelijk de hypotheekvormen, bijzondere constructies, rentesystemen en beschermingsvormen van een honderdtal banken en verzekeraars met elkaar vergelijken. Voor een ruim aanbod bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien weten wij alles over de laatste wet- en regelgeving, waardoor wij u van optimaal advies kunnen voorzien. Dit stemmen we ook altijd met u af, waarbij we ons baseren op uw wensen en behoeften. De klant staat centraal bij ons. Samen vinden we de perfecte hypotheek voor u.

Meer informatie?

Wanneer u mogelijk uw hypotheek wilt oversluiten, dan kunt u contact met ons opnemen. We gaan graag voor u aan de slag en denken met u mee over de hypotheek die aansluit op uw situatie. U kunt ons op ieder moment van de dag mailen op info@lexxer.nl of u kunt het contactformulier op onze website invullen. Wilt u ons telefonisch bereiken? Dan kunt op werkdagen van 9.00 tot 17.00 bellen met: 085 – 7325710. Hoe sneller u belt, des te eerder u uw hypotheek kunt oversluiten.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!