Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Nieuwbouwproject Buitenrijk in Hilversum

Heerlijk buitenleven in Buitenrijk!  img_lexxer_subnav
Nieuwbouw in de wijk Anna’s Hoeve in Hilversum
Op zoek naar een nieuwbouwhuis in Hilversum? Aan de Anthony Fokkerweg in de nieuwe wijk Anna’s Hoeve komen 19 fraaie Buitenrijk-woningen. Deze huizen bieden vanaf 150 m² leefruimte, inclusief keuken, badkamer en standaard vier slaapkamers!Alle woningen hebben standaard een uitbouw van 2 meter. Met een royale woonkamer en een keuken met een gezellige diepe vensterbank van wel 50 cm. Hier kun je al je verse kruiden en andere keukenspullen kwijt. Of je lekker nestelen met een kussen en een lekker tijdschrift. De hoekwoningen hebben een erker aan de zijkant. Voor lekker veel ruimte en extra veel licht.

Je kunt in Buitenrijk ook geweldig buitenleven! Met een fijne bank, leuke kussens en sfeervolle verlichting maak je van je tuin een heerlijke buitenkamer. Waar je trouwens overdekt kunt zitten. Want ook die overdekte buitenzitplek maken we voor je! Zo kun je de hele zomer door genieten van het buitenleven.

Anna’s Hoeve: wijk met een parkachtige uitstraling
Anna’s Hoeve krijgt een parkachtige uitstraling met de voor Hilversum zo kenmerkende laanbomen. De wijk is omsloten door de smaakvol ingerichte groenstrook, met veel speel- en sportmogelijkheden. En natuurlijk met de bijzondere natuurgebieden Anna’s Hoeve en het Laarder Wasmeer.

Op fietsafstand van Hilversum-centrum
In Anna’s Hoeve woon je op fietsafstand van het centrum van Hilversum. En met de ligging vlakbij uitvalswegen ben je in twintig minuten in Amsterdam en in een kwartier in Utrecht. Het populaire Anna’s Hoeve in het Gooische Hilversum krijgt er binnenkort een mooi nieuwbouwplan bij. Aan de Anton Philipsweg komen 22 schitterende eengezinswoningen in verschillende types. Het ontwerp van de woningen is duidelijk geïnspireerd op de traditionele architectuur uit de jaren dertig. Volledig passend bij de groene omgeving en de omliggende bebouwing. Wie hier een huis koopt, loopt straks zo de vrije natuur in. Anderzijds fietst u in 6 minuten naar hartje Hilversum. Het beste van twee werelden.

 http://www.funda.nl/nieuwbouw/hilversum/project-49879519-buitenrijk/
Ook voor nieuwbouw verzorgt Lexxer uiteraard uw hypotheek.
Belt u ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.
Met vriendelijke groet,
Team Lexxer
Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!