Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Drukte in Blaricummermeent

Drukte in BlaricummermeentBLARICUM – Zaterdag 14 april nam De Blaricummermeent deel aan de landelijke Nieuwbouwdag Niki.
Ruim 300 bezoekers hebben zich tijdens de informatiemarkt midden in de nieuwe wijk laten informeren over de mogelijkheden die De Blaricummermeent biedt.

Daarnaast was er van alles zien en te beleven. Kinderen ontpopten zich tot heuse bouwvakkers, door zelf muurtjes te bouwen. En met een huifkar kon men door de wijk heen rijden om de sfeer van De Blaricummermeent proeven. Er werd druk gespeculeerd over de spanten die vorige week geplaatst zijn in het plangebied, maar de trotse horeca ondernemers konden aan de hand van de maquette laten zien dat het geen kerk wordt maar een fantastische horeca gelegenheid, waarvan iedereen tijdens de informatiemarkt alvast heerlijke versnaperingen heeft kunnen proeven. Het prachtige lenteweer maakte de dag compleet en iedereen genoot van de vrolijke, dorpse sfeer.

Start bouw
In juni start de bouw van de rijwoningen De 16 Van Blaricum, waarna in het najaar de bouw van Blaricum Apartments start. Dit zijn 15 appartementen aan het Plataanplein en de rivier, die recent de naam Meentstroom heeft gekregen.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!