Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

De Melkfabriek Hilversum

Wonen

De Melkfabriek HilversumOf u nu starter bent, samenwoont of een gezin heeft, wonen in De Melkfabriek is voor iedereen bereikbaar. De voormalige laboratoria en regelkamers bieden straks een prettige mix van huur- en koopwoningen. In het oude directiekantoor komen zeven lichte en luxe koopappartementen met een zonnige buitenruimte. Het directiegebouw aan de Larenseweg behoudt oorspronkelijke details zoals een hoog glas-in-lood raam en een grote muurschildering van Flip Hamers. De nieuwbouw wordt gevormd door acht moderne studio’s en acht comfortabele maisonnettes.
Werken

Op de begane grond aan de Larenseweg, in de centrale hal en aan de binnenstraat komen bedrijfsruimtes en kantoren. De industriële architectuur van het gebouw blijft behouden. In de bedrijfsruimtes zijn de karakteristieke bogen met de hoge ramen en de lange galerijen straks goed zichtbaar. De ondergrondse parkeergarage biedt 140 parkeerplekken voor bewoners en mensen die in De Melkfabriek werken. Het kantoor van Dudok Wonen verhuist naar dit inspirerende gebouw.

Leren

In de voormalige melkontvangsthal van de fabriek komt het Kindcentrum De Avonturijn, met  een basisschool, naschoolse opvang en kinderopvang. De voormalige christelijke basisschool Kruispunt vestigt zich er en ook komt er een nieuw kinderdagverblijf van Stichting Kinderopvang Hilversum. Het dak van de parkeergarage wordt een riant speelplein. Kinderen tot 13 jaar kunnen straks van zeven uur ’s ochtends tot zeven uur ’s avonds hun tijd doorbrengen in De Melkfabriek.

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!