Lexxer
Volg ons op: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Collectieve regeling hypotheekbond

Gefeliciteerd

De nationale hypotheekbond is aangesloten bij de collectieve regeling van Lexxer, hierdoor regel jij je financiële diensten tegen een zeer scherp tarief. De korting op de advieskosten voor het inregelen van je hypotheek kan wel oplopen tot € 500,-. Tevens krijg je korting op diverse verzekeringen en op onze uurtarieven.

Tarieven

Je vraagt je misschien af – 'Tarieven voor hypotheekadvies? Dat was toch altijd gratis?' Nou, gratis was het niet, maar je hoefde er inderdaad vaak niet voor te betalen. Lexxer legt het je uit:

Veel hypotheekadviseurs verdienen hun geld door de commissie die zij krijgen van hypotheekverstrekkers. Daardoor hoef jij niet te betalen voor het advies. Maar of dat nou gratis is…. ? Het kan je namelijk best wel geld kosten als jij hierdoor niet de allerbeste hypotheek krijgt, maar de hypotheek waar jouw adviseur het meeste op verdient. Deze constructie wordt in 2013 officieel verboden door de overheid.

Lexxer vindt al lang dat het anders moet! Dat jij als klant op de eerste plaats komt. Niet de hoogte van de afsluitprovisie. Daarom laat Lexxer zich niet betalen door de hypotheekverstrekker: jij bent de enige die betaalt voor je hypotheekadvies. Dus kun je rekenen op echt onafhankelijk advies en de beste oplossing voor jou!

In ons tarief voor een compleet hypotheekadvies zit ook het adviseren en inregelen plus het aanvragen van de volgende verzekeringen: Woonlastenverzekering, Overlijdensrisicoverzekering en een woonpakket van Lexxer.

Vul je email adres in en download jullie collectieve regeling.

Download collectieve regeling

Maak binnen 48 uur een afspraak met Lexxer! Neem contact op!